A Growatt ismét nagyot bizonyított

growatt-inverter-napelem

Az EU-SOLAR nem ígéretet árul, hanem napelemet. Kérjen ingyenes ajánlatot!

Egy közelmúltban lezajlott több éves felmérés során, melyet az EuPD Research végzett a telepítők körében, fény derült arra, hogy a napelemes rendszerek telepítésénél a Growatt inverterei a legnépszerűbbek több európai országban is. Mindennek pedig jó oka van, hisz a már több, mint egy évtizede a piacon tevékenykedő gyártó a legjobb minőséget képviseli a piacon, és termékeivel nem csak a napelemes rendszer tulajdonosoknak kedvez, hanem a szakembereknek is az egyszerű kezelhetősége okán. Az Eu-Solar Zrt., a Growatt inverterek hivatalos magyarországi forgalmazójaként pedig megtiszteltetésnek érzi, hogy hozzájárulhatott a gyártó sikereihez.

HÁROM ORSZÁGBAN IS A LEGNÉPSZERŰBB MÁRKA EURÓPÁBAN

Az EuPD felmérése alapján a Growatt a legjobb fotovoltaikus technologiákat alkalmazó márkák közé tartozik Magyarországon, Lengyelországban és Dániában. De ki/mi is az az EuPD? Aki még nem ismerné, annak tudnia kell, hogy a szervezet egy nemzetközi piackutató és tanácsadó cég, amely különös figyelmet fordít a megújuló energiákra és a napelemes piacon tevékenykedő vállalatok működésére. Ebben a rendhagyó évben, mikor is a világot a COVID-19 járvány súlyosan sújtja, a Growattnak a világ egyik vezető PV-inverter-beszállítójának sikerült válnia több ország napelemes piacán. Több éves kutatás során az EuPD Research elemezte a napelemes piac kulcsszereplőinek teljesítményét, és felméréseket végzett a telepítők körében a márka ismertségével, az ügyfelek választásával és ajánlásaival kapcsolatban. A tapasztalatokat összegezve pedig ez év elején az EuPD Research a Growatt-ot Top Brand PV Seal 2020 díjjal illette még Ausztráliában és Hollandiában az iparágban betöltött vezető pozíciójáért. Image removed.

Lisa Zhang, a Growatt marketing igazgatója is örömét fejezte ki az elnyert minősítés okán, és kiemelte, hogy velük együtt több céget is kihívások elé állított a koronavírus, de a nehézségeket sikeresen leküzdötték a partnerekkel való szoros együttműködésnek, a termelési kapacitások és a logisztikai lánc újagondolásának köszönhetően. Az EU-Solar Zrt. a Growatt-tal közösen e nehéz időszakban 100.000.000 Ft-os támogatást nyújtott a magyar piacnak, mely során 2800 db wifi modult osztott szét azok között, akik régebbi típusú, kommunikációra nem képes Growatt inverterrel rendelkeztek. A kínált kommunikációs egység segítségével kiküszöbölhetővé vált a személyes kapcsolatteremtés, ezzel pedig jelentősen csökkenthetővé vált a koronavírus terjedése is. A Growatt több mint egy évtizede van jelen Európában, és mára már egy kiterjedt hálózatot hozott létre, ami továbbra is folyamatosan bővül. A dinamikusan növekvő hálózatnak köszönhetően pedig jelentősen javul a termékeink szállításának, a technikai támogatásnak és az ügyfélszolgálat működésének hatékonysága. A 2020-as évtől A Growatt ügyfélszolgálata online is egyszerűen elérhetővé vált , hogy támogatást és további szolgáltatásokat nyújthasson az ügyfeleinknek.

A GROWATT ÚJDONSÁGAI

A hálózat és a szolgáltatások szélesítése mellett a Growatt termékstratégiája szintén hozzájárul az erőteljes növekedéshez és az elért eredményekhez Európa szerte. A vállalat új X generációs inverterei kompakt kialakításúak, intelligensek és hatékonyak, és egyre népszerűbbek az ügyfelek körében szerte a világon. Emellett az X-sorozat egyik fontos képviselője az XH, vagyis hibrid akkumulátorral rendelkező inverter. Ez a típus is élvezi az X generáció előnyeit, ugyanakkor lehetőséget biztosít a napelemek által megtermelt energia tárolására és későbbi felhasználására is. A két említett termék részletesebb paramétereit megismerheti, ha ellátogat a Growatt hivatalos magyar nyelvű oldalára. A Growatt New Energy vállalat a legjobb PV márkák közé tartozik Magyarországon, ami minket az EU-Solarnál –, mint a Growatt termékek kizárólagos hazai forgalmazója – is külön büszkeséggel és örömmel tölt el. A gyártó széleskörű szolgáltatásihoz és biztosított minőséghez illeszkedve mi is folyamatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleink számára jobb és színvonalas szolgáltatásokat nyújtsunk.