Vidéken még elérhető az MFB0!

vidéken-ellerheto-mfb-hitel

Az EU-SOLAR nem ígéretet árul, hanem napelemet. Kérjen ingyenes ajánlatot!

Rengeteg téves információ kering arról, hogy a magyarországi lakosság számára már nem elérhető a Magyar Fejlesztési Bank által nyújtott 0%-os hitelprogram (MFB0), mely lehetőséget teremtett megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek kialakítására. Ez az információ pedig nem teljesen igaz! Ettől a lehetőségtől csupán a Közép-magyarországi régióban élők estek el, ugyanis 2019. október 17-én felfüggesztésre került a VEKOP-5.2.1-17 „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” pályázati kérelmek befogadása az MFB Pontokon. Így azon Pest megyei lakosok, akik a napelemes rendszer megvásárlását MFB hitel felvételével tervezték már elestek ettől a lehetőségtől.

MIT TEHETNEK A TOVÁBBIAKBAN A PEST MEGYÉBEN ÉLŐK?

A villanyszámla kiváltásához szükséges napelemes energiatermelés mielőbbi elindítása érdekében a támogatástól elesett Közép-magyarországi régióban élő lakosok így saját forrásból, vagy egyéb banki finanszírozással tudják ezt követően megvásárolni saját napelemes rendszerüket. Szerencsés helyzetnek mondható, hogy az EU-Solar Zrt. ezután sem engedi el jelenlegi és potenciális ügyfeleinek kezét, és az MFB0-ás hitelprogramot követően is támogatást nyújt partnerei számára a banki ügyintézésben. it support munkatárs

A VIDÉKIEKNEK MÉG NYITOTT A LEHETŐSÉG

A Pest megyén kívül élő lakosság szerencsésebb helyzetben van, mivel az ő hiteligényüket másik, még nyitott operatív programban kezeli a Magyar Fejlesztési Bank. A vidéki lakosság támogatása a GINOP-8.4.1/A-17 kódszámú és „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című programból valósul meg. Természetesen a VEKOP-os pályázat felfüggesztése előrevetítheti, hogy idővel a GINOP-os forrás is kimerül, ezért azok számára, akik elkötelezettek a napelemes rendszerek vásárlása mellett, javasolt mielőbb cselekedni.

Tags