Berobbant az energiahatékonysági pályázat - napelemes rendszert is igényelhet

energiahatekonysagi-palyazat

Még nem maradt le a Napenergia Plusz Programról. Válassza az EU-SOLAR-t!

Nagyobb anyagi biztonságban élhetnek ezentúl azok a családok, akik pályáznak a Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogramra. Az “MFB támogatás” célja, hogy többen döntsenek a megújuló energiaforrások mellett. Összegyűjtöttük, hogy milyen előnyöket nyújt az egyedülálló lehetőség.

Tengerparti nyaralás, kényelmes, modern otthon, anyagi biztonság. Ezeket kínálja a különleges MFB támogatás. Hiszen ezzel egyszerre takaríthatunk meg havonta több tízezer forintot, miközben egy új, modern berendezéssel gazdagíthatjuk otthonunkat. A Magyar Fejlesztési Bank egyedülálló konstrukciójának célja, hogy még többen jussanak hozzá saját napelemes rendszerükhöz. Az állami támogatás igénylésével most az átlagos családoknak is lehetőségük van arra, hogy csatlakozzanak a napelem tulajdonosok köréhez.

Anyagi biztonságot nyújt

Az MFB támogatásával gyakorlatilag kamatmentes részletre vásárolhatunk napelemes rendszert. A pályázat elnyerése egyszerű, az igénylést követően elég befizetni a 10% önerőt és várni a profi szakembereket, akik felszerelik a napelemet. Számokban mérve körülbelül 100.000 forintból telepíttethetünk saját napelemes rendszert. Ezt követően már csak azt kell megszokni, hogy nincs többé villanyszámla. A rendszer ugyanis garantáltan lenullázza a villanyszámlát egy egész életre. Az összeget, amit eddig a szolgáltatóknak fizettünk - nem egyszer aránytalanul magas áron - most bármikre elkölthetjük. Sőt, a háztartás energiaigényétől függően arra is nagy az esély, hogy a részlet kevesebbre jön ki, mint a villanyszámla. Az MFB támogatás hallatlanul jó megoldás, ha szeretnénk pénzt spórolni. Járulékos jó, hogy egy napelemes rendszer egycsapásra megnöveli az ingatlan értékét, nem beszélve arról, hogy csökkenti ökológiai lábnyomunkat.

Image removed.

A jót könnyű megszokni

Kell ennél több? Egyedül ahhoz kell majd hozzászokni, hogy az életben többet nem kell villanyszámlát fizetni. Vagy, hogy egy modernebb házban él családunk. Vagy, hogy alig pár hét alatt megnöveltük ingatlanunk értékét. Vagy, hogy az utcában az elsők közt telepítettünk napelemes rendszert. Vagy, hogy ezzel nagymértékben hozzájárulunk a fenntartható jövőhöz. És még hosszan sorolhatnánk. A saját napelemes rendszer előnyeit könnyű megszokni!

Tags