Állami támogatás igényelhető napelemes rendszer telepítésére

napelem-csalad-tamogatas

Az EU-SOLAR nem ígéretet árul, hanem napelemet. Kérjen ingyenes ajánlatot!

Elindult a Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogram. Így több száz magyar család nyerhet támogatást napelemes rendszerre. A pályázat elnyerése egyenlő a villanyszámla lenullázásával.

Mi az MFB támogatás? Egy olyan lehetőség, amivel egyszerre pénzt spórolhatunk, növelhetjük ingatlanunk értékét és hozzájárulhatunk gyermekeink jövőjéhez. A haszon garantált! A Magyar Fejlesztési Bank pályázata most a lakosságnak kedvez.

A megújuló energiaforrások használatával pedig egyszer s mindenkorra búcsút inthetünk a villanyszámlának. Hogy hol van az apró betű? Sehol! Itt nincs apró betű, kiskapu, semmilyen veszély nem fenyeget! Csupán 10% önerőre van szükség és már élvezhetjük is saját napelemes rendszerünk előnyeit. Az önerő pedig nem több pár havi villanyszámla összegénél, vagyis ez a kiadás rövid időn belül megtérül. Az MFB pályázatával gyakorlatilag 100.000 forintból telepíthetünk saját napelemes rendszert. Persze a fennmaradó összeget meg kell téríteni, de ez már igazán nem jelent problémát. Hiszen a villanyszámlán megspórolt összegből könnyű szerrel törleszthetjük a kamatmentes részletet. A napelem teljes árától és a futamidőtől sem kell félni. Szintén nagy előnye a GINOP-8.4.1/A-17 pályázatnak, hogy személyre szabott. Vagyis az igénylőn múlik, hogy a közel 1,5-2 millió forintos napelemes rendszert mennyi idő alatt törleszti.

Egy jó döntés befolyásolja a jövőnket

Kamat nincs, villanyszámla nincs. Ezzel a konstrukcióval csak nyerhetünk. Hab a tortán, hogy a lehetőség kifejezetten az átlagos magyar családoknak szól, azoknak, akik számára eddig nehezen elérhető eszköz volt a napelem.

Az újdonsült napelem tulajdonosok pedig amellett, hogy nagy összegeket spórolnak a villanyszámla lenullázásával, saját ingatlanuk értékét is növelik, miközben hozzájárulnak egy élhetőbb bolygó fenntartásához. A nyertesek számára rendelkezésre álló teljes összeg: közel 110 milliárd forint. Tehát jó eséllyel indulnak azok, akik nem ülnek túl sokáig a babérokon és meghozzák a döntést, amire 20 év múlva is boldogan fognak visszagondolni. Az MFB támogatására túl sokat vártunk ahhoz, hogy most szemet hunyjunk felette.

Image removed.

Több megtakarítás, több lehetőség

A feltételek jók, nagyon jók. A lehetőség visszautasíthatatlan. Az MFB támogatása magáért beszél! Talán a legjobb, ha egy rövid időn belül megtérülő befektetésként gondolunk a pályázatra. Hiszen ez nem más, mint egy olyan kiadás, ami később épp elég összeget hoz a konyhára ahhoz, hogy egy hétvégével hosszabb legyen a nyaralás vagy egy szériával újabb a családi autó. A napelemes rendszernek nem csak a malacpersely fog örülni, a jövőnk is.

Tags