Energikus kalandozásra termett a Growatt díjazott új minierőművek

energikus-kalandozasra-termett-a-growatt

Elindult az új REPowerEU pályázat! Válassza az EU-SOLAR-t!

A napelem-inverterek, akkumulátorok és elektromosautó-töltők világszerte elismert márkája, a Growatt nemrég mutatta be új hordozható minierőművét, az Infinity 1500-at, amely máris kiérdemelte a 2022-es Red Dot Terméktervezési díjat.

Autós kirándulás, kempingezés, családi parti a kert végében vagy a parkban, esetleg áramszünet a lakásban – mindezekre, és még számtalan más lehetőségre kínál ideális megoldást a Growatt Infinity 1500 napelemmel is újratölthető minierőműve (power bank).

Műszaki jellemzői is útmutatóak és lenyűgözőek: 2000 W kimenő teljesítményével, 1554 Wh kapacitásával és 12 különböző csatlakozóaljzatával szóba jöhető eszközeink 95%-át képes különféle helyzetekben árammal ellátni. 

E hatalmas kapacitás azt jelenti, hogy mobilunkat vagy tabletünket például 132-szer, laptopunkat 27-szer újratölthetjük vele, míg egy tévét 6,6, egy konyhai robotot 4,5, de még a kiugróan legtöbbet fogyasztó hajszárítót is csaknem egy teljes órán át működtethetnénk róla.

A Growatt iparágvezető kétirányú invertertechnológiája jóvoltából az átlagos 6-ról mindössze 1,6 órára csökkent a töltési ideje, de csak kicsivel lassabban akár hordozható napelemről, illetve menet közben az autóban is újratölthető. Olyan fejlett funkciók is elérhetők benne, mint a szünetmentes tápegység (UPS) vagy az APP távfelügyelet és vezérlés.

„Tervezési filozófiánk a felhasználói szokásokon és tapasztalatokon alapul. Kompakt szerkezete és kettős fogantyús kialakítása csökkentette a méretét és súlyát, valamint javított a hordozhatóságán, hogy a kalandok szerelmesei vagy bárki számára megkönnyítsük a szállítást. Lapos teteje pedig optimális helykihasználást is kínál” – nyilatkozta Lisa Csang, a Growatt globális marketingigazgatója. Hozzátéve, hogy az Infinity 1500-at annyira fontos terméküknek tartják, hogy egy önálló weboldalt is szerkesztettek neki.

 

(Forrás: ginverter.com)

Megújuló Growatt webáruház az EU-SOLAR-tól

A Growatt minőségi napelem-inverterei, akkumulátorai, elektromosautó-töltői hamarosan elérhetőek lesznek az EU-SOLAR Nyrt., a márka kizárólagos magyarországi hivatalos forgalmazója megújuló webáruházában is.